Панорама на събитията

Великобритания

[Лондон]В Неделя, 18 Март, Златна година 4 (2007), Центърът в Лондон получи изненадващо обаждане от Учителя по случай Деня на св. Патрик и Деня на майката в Обединеното кралство. Учителят каза: "Гордея се с вас, благодарна съм ви и ви пожелавам всичко най-добро за деня на св. Патрик, както и за всеки ден!". Учителят също обясни, че всеки от нас трябва да е журналист, който да предава посланието за добрите новини навсякъде по света.

 

Да създадем позитивна мрежа
по света
 
Съставено от "Суприйм Мастер Телевижън", Епизод 186

[Лондон]В Неделя, 18 Март, Златна година 4 (2007), Центърът в Лондон получи изненадващо обаждане от Учителя по случай Деня на св. Патрик и Деня на майката в Обединеното кралство.

Учителят каза: "Гордея се с вас, благодарна съм ви и ви пожелавам всичко най-добро за деня на св. Патрик, както и за всеки ден!". Учителят също обясни, че всеки от нас трябва да е журналист, който да предава посланието за добрите новини навсякъде по света. Ние трябва да съдействаме за тази мрежа (от новини), за да може да създадем повече изобилие от позитивна енергия на тази планета. Заедно може да създадем позитивна мрежа в света, за да издигнем духа на човечеството, за да запазим планетата за бъдещите поколения.

Чувайки гласа и мъдрите думи на нашия обичан Учител, пролетния ден стана още по-прекрасен.

 

Предстоящи събития

За да бъдем в крачка с протичащата духовна еволюция, местните центрове на Международната Асоциация на Върховния Учител Чинг Хай провеждат все повече видео семинари и други събития за споделяне на Истината.

Вие сте поканени да се присъедините към тези мероприятия с вашите приятели и роднини. За да знаете времето на провеждане на тези събития, моля посетете следния адрес:
http://www.Godsdirectcontact.org.tw/eng/latest_news/events-datebook.htm