Извисяване на душата

 

Последни книги на
Върховният Учител Чинг Хай

* Кучетата в Моя Живот

Издание на английски език
(Китайската и английската двуезична версия ще излезе скоро от печат)

Последната публикация от Учителя - "Кучетата в моя живот", току-що излезе от печат! Тези забавни истински истории за кучета, които Учителят е посветила на Своите домашни любимци, е вече в наличност за продажба - в две части, с много разноцветни снимки.

Кучетата на Учителя са част от Нейния живот от 2001 година насам, откакто ги е осиновила, едно след друго. Преди последния ритрийт във Фрмоза, Тя отдаде голяма част от времето Си да събере и подбере стотици снимки за тази първа публикация. Наред с ролята си на автор, редактор, дизайнер и поет, Учителят беше също и един от фотографите на книгата!

Учителят казва, че всъщност кучетата са я вдъхновили да събере и напише тези две книги, които ни представят чудотворната история на всяко едно от тях - ново раждане и нов живот, без предишните страдания. Пълни с любов и топлота, снимките от книгата ни позволяват да станем свидетели на трогателни и хумористични моменти - как Учителят къпе, разхожда, храни, прегръща кучетата си, пее им, гледат телевизия заедно, разказва им истории за лека нощ, споделя най-голяма близост с тях.

Всичките десет кучета на Учителя са дали обет да Я следват като единствен техен водач и да бъдат Нейни пазители през целия си живот, което дълбоко Я е трогнало. Техният израз на кураж и всеотдайност е истинска скромност, както описва Учителят в една от главите, Хепи и Лъки са плакали заедно с Нея, когато Тя е била емоционално отпаднала, и са стояли неотклонно до Нея през цялата нощ, отказвайки да Я оставят. Учителят казва, че ако хората обичаха Бог така, както Нейните кучета Я обичат, бихме достигнали Божието царство за нула време! Учителят се надява, че след като прочетем тези две книги, ще оценим по-добре какви благородни същества са нашите приятели животните, и ще уважаваме още повече всички живи същества.

 

За да поръчате публикация на Учителя онлайн, моля посетете:
Celestial Shop: http://www.theCelestialShop.com
Eden Rules: http://www.EdenRules.com
или се свържете с: The Supreme Master Ching Hai International Association Publishing Co., Ltd., Taipei, Formosa
Tel: (886) 2-87873935 / Fax: (886) 2-87870873
E-mail: smchbooks@Godsdirectcontact.org
ROC Postal Remittance Account No.: 19259438 (за поръчки само от Формоза)
Postal Account: The Supreme Master Ching Hai Publishing Co., Ltd.

Моля посетете нашия интернет сайт за книги и си разпечатайте каталога и краткото представяне на последните публикации на Учителя: http://www.smchbooks.com/ (на английски и китайски)